FOTBALL: Randaberg gikk på banen med seier i blikket og så ut til å innfri allerede fra start. Etter bare fire minutter var nemlig hjemmelaget i ledelse, for Tomas Granhøy Gundersen fikk et godt treff fra 10–11 meter og sørget for en tidlig ledelse.

SIF hang godt med, men skapte ikke mye - ikke før det var spilt i 22 minutter. Da hadde laget presset på noen minutter og fikk betalt da Erik-Johannes Thorsbye Arnebrott scoret, for øvrig noe enkelt, for SIF-spilleren hadde meget god plass da han fikk stå på 6–7 meter ganske alene og sette ballen bak Randabergs keeper.

SIF utligning kom også med en spiller mindre på banen, for Ole Christer Høyer Mathiassen var i garderoben og byttet sin drakt som var full av blod etter en duell noen minutter senere. Han forlot banen etter duellen - med et mulig brudd i nesen.

Begge lag hadde sine angrep utover i omgangen, hvor SIF egentlig hadde de største mulighetene for mål. Laget var nære etter rundt halvtimen da Randaberg fikk avverget skuddforsøket fra Niro Gowran.

Lagene i garderoben med 1–1, men SIF nærmere ledelse enn hjemmelaget etter de første 45 minuttene.

Randaberg fikk en drømmestart i andre omgang - i det som virket som en soleklar offside, men Vegard Solstrand Ludvigsen fikk passere og stormet inn i 16-meteren og satte ballen til høyre for SIF-keeperen og scora. Da ble det sannelig 2–1 ledelse til hjemmelaget og det var da spilt i 47 minutter av kampen.

Vegar Solstrand Ludvigsen scoret 2–1 målet til Randaberg. Foto: Per Thime

Bare et par minutter senere klinket samme mann til, men da ble det ikke scoring, men hjemmelaget var absolutt i føringen på det tidspunktet.

Det skulle blir mer - og mer, for Randaberg var på hugget og hadde overtatt kontrollen i kampen og SIF var svake.

Glenn Ivan pedersen scoret også for Randaberg, msom han ofte gjør. Foto: Per Thime

Etter 55 minutter var det nemlig klart for 3–1 og Glenn Ivan Pedersen gjorde det han ganske ofte gjør - scorer.

10 minutter senere blir det 4–1 og kampen punkteres definitivt. Kaptein Marius Naustdal Storevik blir fint spilt gjennom og plasserer ballen lengst nede i hjørnet for SIF-keeperen som etter hvert fikk noen baller å plukke ut av eget mål.

Randaberg hadde full kontroll på SIF som leverte en svak siste omgang. Det kunne blitt mer, som da Glenn Ivan Pedersen klinket ballen i stolpen et kvarter før full tid.

Nærmest på overtid var Marcus Helmichsen Prestegård nære på, men venstrefotet som han er ble det ikke mål, for han brukte høyrebeinet og satte forsøket like utenfor.

Randaberg vant 4–1 etter en helt ok førsteomgang og en bedre 2. omgang. Randaberg er fortsatt på 6. plass på tabellen etter 19 kamper.

– I første omgang sliter vi skikkelig med å finne ut av SIFs målscorer som er over alt. I andre omgang synes jeg vi er et klart bedre lag og vi scorer flere mål. En bra omgang av spillerne og en fullt fortjent seier ser vi kampen under ett, sier RIL-trener Preben Andersen etter kampen.