FOTBALL: Randaberg 2 kom til Vardeneset med 10–2 seier mot Tjensvoll kampen før. Mot Vardeneset sine rekrutter ble det langt ifra på samme måte.

Allerede etter 11 minutter var nemlig mye avgjort. da ledet hjemmelaget 2–0 etter mål etter 4 og 11 minutter, signert veteran og måltyv Morten Eriksen og Marius Kastet.

Randaberg forsøkte seg utover omgangen, men hjemmelaget gikk i garderoben med 2–0 ledelse, noe som også var fullt fortjent.

I andre omgang hadde Randaberg et par muligheter, blant annet en heading som omtrent strøk stolperota på målet.

Imidlertid gjelder det å sette ballen i mål, noe som VBK gjorde etter 63 minutter. Da sørget nemlig Sebastian Skretting Sandtorv for 3–0 ledelse og alt tydet på at Vardeneset, laget som var på plassen bak Randaberg 2, skulle vinne kampen og dermed passere RIL 2 på tabellen og overta 7. plassen.

Randaberg hang bra med i siste del også, men det var kvelden da ballen ikke skulle i mål. Alt i alt vinner VBK 2 en fortjent seier.

Andrew Duthie og VBK 2 ble et hakk for store for Randaberg 2 i kveldens kamp. Foto: Arkivbilde, Per Thime