FOTBALL: Randabergs A-lag hadde i utgangspunktet en overkommelig oppgave da laget møtte EIK 2 mandag kveld på bortebane.

Kaptein Marius Naustdal Storevik var tilbake etter skade - men i første omgang klarte verken EIK eller Randaberg å score, selv med brukbare muligheter for begge lag.

I vårens kamp vant Randaberg hele 7–1 mot EIK-rekruttene, men bare en spiller fra startoppstillingen da, Benjamin Brekke Munkvold, var med fra start i dag.

I andre omgang var det målløst lenge, men 13 minutter før full tid fikk hjemmmelaget straffespark. Fra krittmerket var Torben Dvergsdal sikker, da ble det 1–0 til EIK.

Hjemmelaget kjørte på, for fem minutter før slutt doblet de ledelsen. 2–0 ble scoret av Sondre Klippenberg. Da så det meget tungt ut for Randaberg.

Tungt ble det, for EIK vant kampen 2–0. Neste mulighet er hjemme mot Hundvåg. 1. september.