FOTBALL: Viking 3 scoret på ett av to straffespark før kampstart og da ledet 6. divisjonslaget i det dommeren blåste i gang 1. rundekampen i Rogalandscupen, men Randaberg var suverent best og vant 9–1.

André Danielsen sørget for målet, men det holdt til å lede i seks minutter, for da var det 1–1 på Vestbanen.

Randaberg stilte et bra lag og gjorde omtrent som de ville i 90 minutter.

Viking 3 var nemlig ikke i nærheten av Randaberg, men så skille det også to divisjoner. Randaberg ledet 4–1 etter første omgang. Første målscorer var Ruben Idarson Sirevåg og i første omgang kom så de andre målene av Ole-Kristian Førde, Ruben Idarson Sirevåg og Benjamin Brekke Munkvold.

Viking-spiller Ådne Rugland fikk sitt andre gule, og dermed ble det rødt kort like før pause.

I andre omgang fortsatte målfesten for Randaberg, et lag som altså stilte ganske sterkt, trolig ikke langt unna et serielag. Jonas Kristiansen Skjæveland, Sturle Engelsgjerd Lindanger, Sonny André Flatø Bugge og Mateus van der Veen scoret mål, og ett mål ble det også på Lester Mitchell.

I sum, når kuleramma ble brukt, så viste resultatet til slutt hele 9–1.

– Det var en fin gjennomkjøring for oss, hvor vi før kampen fikk et mål imot, men heldigvis skjøt de over på det andre. I sum synes jeg spillerne leverer bra i dag, de er sultne på kamper og mange leverte bra i kveldens kamp. Det var godt med seier i 1. runde i Rogalandscupen og nå er vi spent på trekning i 2. runde, sier Randaberg-trener Martin Hestvik etter kampen.