VOLLEYBALL: Randaberg leverte og tok tredjeplassen i Final Four, for bronsefinalen ble vunnet 3–0 mot Førde.

En seier som virkelig var fortjent. Randabergtok dermed 3. plassen i serien denne sesongen.

Randaberg var på hugget i første sett og feide nesten motstander Førde av banen, til tider. 25–15 sto det da settets siste ball var slått i gulvet. Hjemmelaget så ut til å ha ristet av deg det meste av skuffelsen etter gårsdagens 2–3 tap mot Koll. I sette fungerte mye, mottakene satt bedre og legg, blokkspill og angrep satt til tider som ei kule.

Men slutt er det ikke etter ett sett, for Førde, som stilte med skader, kom tilbake. I det andre settet startet laget best og ledet med både to og tre poen, før Randaberg tok over og gikk opp i 11–5 ledelse. Da var hjemmelaget på vei mot ny settseier.

Slik ble det også, for Randaberg var hakket bedre i alt på banen, i en lang periode. Randaberg ledet 20–13, men begynte å rote det til. Laget tok time-out på 22–17 ledelse, men hentet seg inn og vant settet greit 25–20.

Randaberg fikk seg en liten knekk innledningvis i det tredje settet, for Førde forsøkte og kom seg opp i 5–2 og 7–4 ledelse.

I går ledet også Randaberg 2–0, men tapte 2–3. Ingen ønsket den reprisen, men Førde var på hugget og leverte bedre enn hjemmelaget, blant annet i blokkspillet hvor de fikk flere poeng.

Hjemmelaget leverte gradvis og kom seg nærmere. Førde ledet 19–15, men så var Randaberg på plass, blant annet av Kjetil Riisland som i dag leverte mye bedre enn i går. Han sørget for 20–20, og like etter ble det 21–20 ledelse da Lars Maaseide traff parketten med ballen.

Det ble en spennende avslutning på settet. Håvard Aarrestad sørget for nest siste poeng og da var det matchball. Første mulighet gikk ikke, men det var flere matchballer.

Randaberg snudde settet, vant settet 25–22 og kampen 3–0. Dermed ble det 3. plass i serien denne sesongen, lagets beste prestasjon på mange år.