VOLLEYBALL: Som ventet ble Hellas et nummer og to for store for det norske landslaget i kveldens EM-kvalifiseringskamp i Tessaloniki.

Norge var egentlig sjanseløse allerede fra starten av kampen, for hjemmelaget ledet hele 10–0 før Norge fikk sitt aller første poeng. Første sett vant Hellas 25.12, som er ren utklassing.

I det andre settet var det forholdsvis jevnt en periode - i starten. Etter hvert gjorde det norske laget feil etter feil, samtidig som Hellas viste seg som et bedre lag. Da siste ball var i gulvet hadde hjemmelaget vunnet komfortabelt 25–16.

De to første settene var altså ikke bra, mye tydet på 0–3 tap. det skulle det da også bli. Norge var nemlig fullstendig sjanseløse også i det tredje settet. Hellas var brutale, hamret løs på Norge og gjorde som i det første settet, ledet mye før Norge fikk sitt første poeng.

Gemyttelig og fint før kampen for Wilde Jakobsen, dommere og kaptein for Hellas. Foto: webmedia.cev

Norge reduserte første gang da det sto 0–8. Laget tok to raske poeng, men kom ikke veldig nære - ikke før de norske spillerne var fem poeng bak, på 10–15.

I det siste settet fikk også Maria Åsmul vist seg fram, blant annet da det ble poeng på 10–16. Kaptein Wilde Jakobsen er også registrert med flere poeng underveis i form av gode angrep og god slagstyrke fra kanten.

Det ble imidlertid ingen opptur i det tredje settet. Norge er ikke i nærheten av Hellas og det ble tap 11–25 i siste sett.

Dermed har Norge spilt to kamper, hvor begge er tapt med 0–3 etter meget klare sifre, bortsett fra ett sett mot Sveits.

Lørdagens kamp varte bare i 44 minutter.