HÅNDBALL: Det ble en særdeles jevn kamp da Randaberg spilte mot Åkra onsdag kveld.

Bra prestasjoner både i angrep og i forsvar - og til tider to meget bra keepere hos begge lag var noen ingredienser i kampen.

Det var imidlertid gjestene fra Karmøy som vant knepent, 23–22 etter at laget ledet 13–12 etter første omgang.

Amund Jaatun sto til tider en meget god kamp i mål. Foto: Per Thime

Det var stort sett jevnspilt, men Randaberg ledet 4–1 i første omgang, blant annet fordi keeper Amund Jaatun sto som en aldri så liten vegg innledningsvis i kampen.

Det samme gjorde etter hvert Åkras keeper - som også fikk seg et knallhardt skudd rett i nesa, et skudd vi tipper han kjenner ennå i nesetippen.

Så er det som det en del ganger er i håndball, det bommes og det bommes av og til for mye.

Flere bilder - bla til høyre

Begge lag hadde mange muligheter til å sette flere mål, men avslutninger kommer noen ganger for tidlig - eller for sent.

I andre omgang stakk Åkra i fra, ledet 19–17 midtveis. Randaberg ga ikke opp, kom tilbake og kom seg opp på 20–20 fem minutter før slutt.

Da Jarand Lein sørget for 22–22 var det et 70 sekunder igjen å spille. Men, Åkra scoret seiersmålet 49 sekunder før sluttsignalet og vant kampen 23–22.

Alt i alt en bra kamp fra Randaberg, men det holdt ikke til poeng denne kvelden.