FOTBALL: Det er tidlig i sesongen, men det var topp mot bunn på tabellen, Randaberg/VBK mot Buøy.

Det var også ganske enkelt å se, for i første omgang var Randabergs keeper borti ballen fire ganger, men på tilbakespill. Buøy var knapt over på Randabergs banehalvdel de første 45 minuttene.

Randaberg tok ledelsen allerede etter to minutter da Malin Sunde scora. Seks minutter senere doblet Gabrielle Berge-Martens ledelsen, før en Buøy-spiller var sist på ballen i eget mål. Da sto det 3–0 allerede etter 11 minutter.

Lotte Flatø Bugge og Julie Henn Helgøy scora også før pause slik at hjemmelaget ledet hele 5–0 etter de første 45 minuttene.

Randabergs keeper hadde en meget rolig førsteomgang mot Buøy. Hun var borti ballen fire ganger. Foto: Per Thime

Den samme målfesten ble det ikke de siste 45 minuttene, men fortsatt var det slik at Randaberg hadde fullstendig kontroll på Buøy.

53 minutter var spilt da Mia Charlotte Nilsen sørget for 6–0.

Randaberg kontrollerte fint - og etter 76 minutter var det Lotte Flatø Bugge som sørget for sitt andre mål og lagets sjuende, for da sto det altså 7–0.

Fem minutter før slutt ble det nok en scoring og nok en tomålscorer for Randaberg. Malin Sunde sørget for 8–0 ledelse og scora kampens siste mål.

Randaberg vinner altså klart og har 23–2 i målforskjell på sine tre første kamper og leder serien med full pott, 9 poeng.

Nå kan nok også ting tyde på at lagets siste to motstandere, Havørn og Buøy, fort kan være 4. divisjons svakeste lag.

I neste kamp venter Brodd for rekrutt-damene, da kan det bli god motstand på Midjord 4. mai.