HÅNDBALL: Det går opp og ned på håndballbanen. Tidligere denne uka vant Randaberg HKs damer i 4. divisjon, 27–20 mot Staal Jørpeland, men i dag var det ikke de samme taktene.

Langt i fra kan vi nesten skrive.

På Karmøy var det kamp mot Åkra, søndag ettermiddag, et lag som lå bak Randaberg på tabellen - og laget var før kampen klar for nedrykk til 5. divisjon.

En ganske jevnspilt første omgang, hvor hjemmelaget ledet knepent 11–10.

I andre omgang skjedde det et eller annet med Randaberg. De første 9 minuttene ut i 2. omgang scoret Randaberg bare to ganger, mens hjemmelaget scoret 7 mål.

Da var kampen kjørt på 17–12.

Flere mål ble det selvsagt, for det var en stund igjen å spille.

Randaberg bommet mye mer enn de traff mål utover i omgangen. Til slutt var det hjemmelaget som vant akkurat som de ville, 32–20.

Toppscorer for Randaberg ble Marthe Dybdahl (6) og neste sesongs trener for laget, Linda Gåserud Fornes (5).