FOTBALL: Det er flere talentfulle spillere som er med på Vikings førstelag i 2. divisjon.

Blant dem er det tre tidligere Randaberg-spillere, Karen Rygg Ims, Guro Koll-Frafjord og Elise Martinsen. I dagens kamp var det topp mot bunn. Viking ledet serien på bedre målforskjell enn Fyllingsdalen, mens Os lå nest sist på tabellen.

Karen Rygg Ims har debutert tidligere, men i dagens kamp var hun for første gang satt opp på oppstillingen blant de 11 som startet kampen. De to andre tidligere RIL-spillerne startet på benken for hjemmelaget.

Det ble en meget enkel kamp for Viking. Gjestene hadde svært lite å stille opp med og Viking befestet posisjonen i toppen av tabellen og styrer mot kvalik til 1. divisjon etter hvert.

Viking ledet 3–0 etter første omgang, men fortsatte å kjøre på med flere mål de siste 45 minuttene.

Karen Rygg Ims scoret sitt første mål for Vikings førstelag i kvinnefotball, da hun sørget for at laget gikk opp til 4–0 etter 52 minutter.

Åtte minutter senere gikk hun av banen, for planen er ny kamp allerede i morgen for talentet fra Randaberg.

Begge de to andre tidligere RIL-spillerne kom også på banen i 2. omgang og fikk dermed bra med spilletid.

Viking vant kampen 6–0.