FOTBALL: Ja, de kunne så absloutt det. Brusand var sjanseløse og var aldri i nærheten av noe som helst. Randaberg leverte bra og ledet 3–0 etter første omgang og gav seg ikke før det sto 7–0.

Niro Gowran startet det som etter hvert ble en målfest på hjemmebane. Det var spilt i åtte minutter da han sørget for 1–0 ledelse.

Randaberg hadde ballen mest og produserte mer, for etter 20 minutter var det Ruben Idarson Sirevåg som var på farten, da sto det 2–0 etter han satte ballen bak keeper fra 3–4 meters hold.

Sammen spiller var på farten etter 35 minutter, 3–0 og solid ledelse til pause og ikke et mål for lite. Brusand hadde ikke målsjanser de første 45 minuttene.

Ruben Idarson Sirevåg har sklidd inn ny scoring for Randaberg. Foto: Per Thime

I andre omgang fortsatte Randaberg. Omgangen var knappe minuttet gammel da Niro Gowran scoret sitt andre mål, da sto det 4–0.

Niro Gowran sørget også for flere scoringer i kampoen mot Brusand. Foto: Per Thime

Gjestene fra Brusand hadde lite å by på mot Randaberg. Hjemmelaget slo kraftig tilbake etter forrige ukes kamp mot Varhaug.

De hadde mer på lager, for Ruben Idarson Sirevåg var i slaget, han sørget for 5–0 og hat-trick etter 61 minutter.

Fem minutter senere ble det 6–0. Ole-Kristian Førde fikset det, før Niro Gowran sørget for hat-trick og 7–0 ledelse. Brusand var i ferd med, som Randaberg ble i forrige uke, å bli feid av en søkkvåt bane.

Flere mål ble det ikke, Randaberg vant 7–0, spilte på seg en ørliten dose selvtillit inn i sommerferien, knuste Brusand, leverte en bra kamp.