VOLLEYBALL: Randaberg var favoritter i lokaloppgjøret mot Torvastad.

Randaberg innfridde i det første settet og hadde bra kontroll på hjemmelaget. RIL dro settet i land med 25-21 seier.

I det andre settet var ikke alt på stell. Torvastad hadde slettes ikke tenkt å gi seg uten kamp. Laget viste seg fram i alle spillets faser, hamret inn poeng etter poeng. Randaberg hang ikke godt med og hjemmelaget vant settet 25-17.

Dermed jaktet Randaberg seier i sett tre. Randaberg ledet 11-5 og rodde settet i land med 25-22 seier.

Torvastad kom best i gang i fjerde sett og ledet både 7-4 og 13-9. Da tok Randaberg time-out. Det begynte å haste for RIL, for det ble mer og avstanden opp var stor, karmøylaget ledet 17-12.

Mye tydet på et femte og siste sett. Det ble det også, for Randaberg leverte ikke godt i fjerde sett. Torvastad fikk en enkel oppgave da de vant settet 25-19. Da sto det 2-2 i kampen og neste lag et som vant neste sett ville ta seieren i kampen

Hjemmelaget fikk en god start og ledet 3-0 da Randaberg-trener Kevin Ces tok time-out. Randaberg måtte heve seg betraktelig.

Tre server senere og noen avslutninger så sto det 3-3 og 4-3 til Randaberg.

Halvveis i settet ledet Randaberg 8-7. Det var jevnt og det fortsatte. RIL ledet 10-9 og forsøkte å dra i fra. Torvastad gav seg ikke, det ble 11-11 i det som var en thrilleravslutning.

Randaberg fikk matchball på 14-13, men den ble misbrukt. I stedet var det Torvastad som slo tilbake flere fanger. De fikk matchball og vant setter 16-14 og kampen 3-2.