FOTBALL: Randabergs rekruttlag som spiller i 5. divisjon reiste til Siffen for kamp mot FC Show.

Det ble bare delvis show, for til slutt endte kampen 2–2 mellom de to lagene.

Hvis det var pølser, så var de neppe helt varme da første mål ble scora, for allerede etter tre minutter tok hjemmelaget ledelsen 1–0 da Pedro Canedo Masquita scora og satte ballen bak Emerson van der Veen.

Det ble nesten pause før Randaberg tegnet seg på scoringslisten. Laget ble tildelt straffespark og Martin Hestvik var sikker fra krittmerket og da sto det 1–1 etter første omgang.

I andre omgang var det også FC Show som startet scoringene. Riktignok var det en stund siden sist, men etter 79 minutter tok laget ledelsen 2–1.

Men, Randaberg hang med og seks minutter før full tid var det Aleksander Ogne som sørget for acoring, og da sto det 2–2. Ogne er normalt å finne på G17, men spilte i dag sin fjerde kamp i 5. divisjon - og scoret sitt aller første mål.

Mot slutten fikk FC Shows Henrik Vormeland Paulsen sitt andre gule kort, og dermed også det røde kortet av dommeren. Hjemmelaget fikk fem fule kort i kampen, Randaberg ingen.

Flere mål ble det ikke, men Randaberg tok med seg ett poeng hjem til Randaberg, men helt show var det kanskje ikke.