HÅNDBALL: Det har laget fortsatt til gode å gjøre, for i går kveld ble det nytt tap, selv om laget hang godt med borte mot Havørn 2 i Tanangerhallen.

I første omgang vekslet lagene på å ha ledelsen. Jarand Lein scoret kampens første mål da Randaberg tok ledelsen 1–0, men hjemmelaget kom etter hvert foran i målprotokollen og ledet 8–5 etter 18 minutter.

Da satte RHK-herrene lås på i forsvaret, slapp ikke inn mål og scoret tre raske mål og kom seg opp på 8–8.

Ved pause sto det 9–9 og det var altså en bra gjennomført omgang fra laget.

Siste del av kampen, den andre omgangen ble også jevn, men Randaberg havnet to mål bak og klarte aldri å hente seg skikkelig inn igjen.

Randaberg lå som regle to mål bak mot slutten, men dette økte litt da signalet for slutten gikk. Da hadde Havørn 2 vunnet kampen 24–20.

Toppscorer for Randaberg var Martin Askvik med 5 mål, fulgt av Magnus Bjørkelund Kaasen med 4.

Tabellen er slik at Randaberg er sist i 4. divisjon med 0 poeng etter fem kamper. Det er også tre lag som har trukket seg fra serien, nemlig Hundvåg/Sola, Rival og Nord.

Neste kamp for Randaberg mot Åkra 2, i Randaberghallen førstkommende søndag. Da er det bunnlag mot lederlaget i divisjonen som møtes.