SANDVOLLEYBALL: NM i sandvolleyball i Oslo er over for de lokale lagene som har deltatt.

Lagene har gjort en fin innsats, men som der er mesterskap som dette, noen bedre enn andre.

Hermine Fossmark og Nora Halgunset leverte et flott mesterskap og endte på en sterk 5. plass i J17-klassen. I den siste kampen leverte de god volleyball og vant 2 x 21–17 mot to spillere fra Koll og Rival SK.

Begge er godt fornøyd med innsatsen og er fast bestemt på å være med i neste års NM, men da går de to jentene for å vinne sin klasse.

Hermine Fossmark og Nina Halgunset gjorde det best av de lokale parene i NM. Foto: Privat
Diego Bottazzin og Oscar Byberg Thorstvedt spilte godt og kom på 9. plass i NM. Foto: Stig Petter Thorstvedt

Flere andre spillere hevdet seg også godt i NM. Oscar Byberg Thorstvedt / Diego Bottazzin gjorde det. De to spilte i G17-klassen og endte på en finfin 9. plass i en klasse det var med hele 52 lag.

I siste kamp ble det 2–0 seier, etter 21–18 og 21–16 mot et lag med spillere fra Oslo Sandvolleyballklubb og IL Jardar

August Bø og Sean Veselovsky spilte seg til 21. plass i mesterskapet Foto: Privat

For August Bø og Sean Veselovsky ble det tap i siste kamp i NM. 0–2 mot to spillere fra Oslo Sandvolleyballklubb, etter sifrene 14–21 og 19–21. Laget kom da på 21. plass i NM.

Aurora Kolnes Brimsø (t.h) og makker Malin Brynjelsen gjordet det også bra i NM. Foto: Privat

For Aurora Kolnes Brimsø og makker Malin Brynjelsen ble det 17. plass. De to talentfulle spillerne møtte i siste kamp et lag fra Rossvoll VBK og vant 2–1 i sett. Settsifrene var 21–17, 20–22 og 15–7.

Neste år satser Aurora blant annet igjen på NM, da i J18-klassen og der tenker hun å ta et steg - til topps.

G-19 klassen er også spilt ferdig for Lars Starheim fra Randaberg. Sammen med makker Ludvig Spikkeland (Austrått) ble det en fin 17. plass i NM. I siste kamp ble det 2–0 seier mot et lag fra Hinna Volleyball. Settsifrene her var 21–16 og 21–13. Dermed ble det altså 17. plass.

Så til det siste paret som har deltatt. Herman Nilsen Byberg (Risør) og Nikolai Bø Nilsen, Randaberg, var med i G19-klassen.

Laget spilte siste kamp i formiddag og tok seieren med seg hjem etter 2–1 mot et lag fra KFUM Volda. Settsifrene her var 21–14, 16–21 og 15–8.

Dermed kom laget på 25. plass til slutt, i et mesterskap som viser at flere lokale spillere har potensiale i sanden.

PS! NM fortsetter i helgen med andre klasser, hvor flere av Randaberg-spillerne som har vært med til i dag, vil spille flere kamper i andre klasser.

Herman Nilsen Byberg og Nikolai Bø Nilsen spilte seg til 25. plass i NM. Foto: Stig Petter Thorstvedt