VOLLEYBALL: Det er pussig hvor fort det snur, men Randaberg-herrene er et ustabilt lag.

I går var de gode da Øksil ble slått 3–0, men i dagens kamp mot TIF Viking, var laget skuffende svake i store perioder av kampen.

Laget var faktisk ikke til å kjenne igjen fra fredagens kamp.

I dag ble det 0–3 tap mot bergenserne, og det var ikke bare fordi at hjemmelaget var gode. Randaberg var svake.

Det er kvartfinaleserie i sluttspill - tre kamper og dagens tap betyr at Randaberg må vinne mot NTNUI søndag for å ta seg videre til finalerunden i «Final Four» i Randaberghallen neste helg.

I dagens kamp var Randaberg strengt tatt ikke påskrudd, for alt i alt ble det en enkel hjemmeseier til slutt. Første sett endte med 25–15, noe som er utklassing, mens det andre settet endte med 25–18 seier til TIF Viking.

Heller ikke i det tredje settet var det merkbart bedre. TIF Viking spilte ingen strålende kamp, men de var hakket bedre enn Randaberg og vinner kampen helt fortjent. I det siste settet ble det også klar settseier.

25–13 ble det i siste sett! Man kan undres om hvordan det er mulig.

Det er altså ny mulighet søndag, men da er det bare seier som teller. NTNUI er motstander, et lag som vant mot TIF Viking i går.

Det brenner et blått lys for «Final Four», Randaberg.

Håvard Aarrestad ble beste poengplukker i kampen med 22 poeng.

Det ville seg ikke for Gøran Rønneberg og Randaberg i dagens kamp i Bergen. Foto: Arkivbilde, Per Thime