DART:

Det var for aller første gang Stian Valset stilte opp i NM når det kommer til vanlig dart. Normalt kaster han el-piler, men under helgens NM på Lillehammer var dette byttet ut med stålpiler.,—

NM gikk ikke helt etter planen, velkomst-cup fredag kveld gikk med tap, men var med for å bli kjent med omgivelser og skivene for min del, Lag NM lørdag endte også med tap for laget jeg var på, vi tapte 9-2 for et mye bedre lag så her var det ikke mange på laget som presterte.

Det ble tre konkurransedager for Valset. Det store målet var søndag hvor NM for enkeltspillere sto for tur. For Valset var målet en plassering innen topp 50, men han var også usikker på om det var realistisk.

https://randaberg24.no/2022/03/22/det-er-150-pameldt-jeg-satser-pa-topp-50/

— Jeg spilte rett og slett dårlig og var ikke i nærhetene av det jeg kan kaste og har kastet tidligere, også i ståldart. Det ble dessverre tap, men jeg henger ikke veldig lenge med hodet, forteller han.

Stian Valset under lag-NM lørdag. Der spilte han for en klubb i Øtsfold. Foto: FOTO: Privat

Det var nemlig over 200 dartspillere med i NM - og vi hadde det også mye gøy gjennom helgen på Lillehammer.

— Når det kommer til plassering under den siste dagen, i singelspill. Jeg er ennå usikker på plassering, for det er vanskelig å skille plasser på de første som ryker ut. Men, hvis vi sier en plassering rundt 130 av over 200 spillere - ikke så ille det heller, sier den lokale utøveren som allerede skal begynne med trening til neste NM, for det gav mersmak å være med.