FOTBALL: Jo, i første omgang hadde Randaberg ballebn like mye som Jarl, men det stoppet stort sett opp da 16 meteren nærmet seg.

Hjemmelaget i Hillevåg scoret to ganger før pause og ledet altså 2–0 etter de første 45 minuttene i serieåpningen i 5. divisjon.

Randaberg hadde i første omgang et par brukbare skudd mot mål, men ikke innenfor stolpene.

Jarl vant fortjent mot Randaberg på Jarlabanen. Foto: Per Thime

Innledningsvis i andre omgang ble det ikke mål, men du verden som de hagla inn i løpet av en kort periode senere.

Fra 65 til 71 miunutter scoret hjemmelaget hele fire mål og ledet 6–0. Randaberg 2 gjorde altså det meste feil i løpet av noen korte minutter og meldte seg ut av kampen.

10 minutter før slutt ble det 7–0 og ydmykelsen var om mulig enda større. Sju mål bedre var ikke Jarl, men et ungt Randaberg-lag kan få mange slike kamper utover sesongen i 5. divisjon.

Jarl vant kampen 7–0 etter scoringer av Daniil Vitalievich Slobozhanin, Jonathan Bakkene Pedersen, Henrik Fosse As, Emmanuel Alejandro Apruzzese Scott, Yousif Sajid Al-Mansoori, Rune Bjerland Bjoranger og Mads Fercho Nesvold.