På ett år har 1000 lyttet til Terry sitt hørespill

Terry James Thorpe  er en mann med mye på tapetet.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: Forrige høst lanserte Terry James Thorpe sitt første hørespill «Devlin Flynn: Occult Detective», og snart kan du lytte til oppfølgeren. Thorpe forteller at bokmanus er ferdigskrevet, men at det som gjenstår er å samle gjengen bestående av Philip Dunford, James Goldwater, Huw Pagler, Katrine Sivertsen, Alice Alzeni, Rob Platt, Fredrig Vagle, Chuck Duncanson og Connor James Thrope. Det er nemlig disse personene som har stemmene i hans første utgivelse.

Les også

Sjekk denne: Lanserer dramatisert skrekk på Halloween

Hans første utgivelse «Devlin Flynn: Occult Detective» er lyttet til 1000 ganger.

Forfatter Thorpe som har bodd i Randaberg siden 1998, har igjen latt seg inspirere av Sherlock Holmes og Constantin. Allerede nå har læreren begynt å planlegge neste bok.

— Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra lytterne mine. De kommer fra store deler av verden, og en av dem sammenlikner den med bestselgeren «Sandman». Slike tilbakemeldinger er stas å få, sier Terry James Thorpe.

Gjengen bak hørespillet «Devlin Flynn: Occult Detective».

Skrive bøker og være lærer er ikke det eneste Thorpe gjør. Han har den siste tiden bidratt med stemme på VR-spill, satt i sammen teaterstykker som skal vises på Folken i Stavanger, hatt stemmen i en rekke filmer. Blant annet er Skotten meget fornøyd med å ha stemmen i kortfilmen «After Dinner Speech». Med andre ord er det litt av hvert læreren ved Harestad skole gjør for tiden, og han ser seg ikke tilbake på noe av det han har gjort eller gjør.

Publisert: