LANDSBYDRØMMEN: I fjor overrasket Gunvald Gundersen ved Landsbydrømmen helsesektoren i Randaberg kommune med smørbrød, og lærerne i grunnskolene rundt om i bygda med et eksklusivt show av Rune Bjerga.

I dag fikk 10 barnehager i Randaberg besøk av isbilen.

Det var stor spenning knyttet til hvilken is-sort barna skulle få. Noen ønsket seg pin-up, andre båtis, og de aller fleste vannis. Derfor passet det midt i blinken at Gunvald Gundersen hadde bestilt vannis til samtlige av barna.

Det er ingenting som gleder Gunvald Gundersen mer enn å glede andre. Isbil-stuntet er ikke det eneste randabergbuen har gledet sambygdingene sine med. Foto: Simen Ingemundsen

Randaberg24 tok turen innom første stopp, hvor gleden var stor blant barna da de hørte den velkjente melodien fra isbilen. Takket være de lokale bedriftene Sperresport.no og Fumande fikk Gunvald Gundersen den store glede av å overraske 620 barn denne solskinnsdagen.

— Jeg er glad over å få gjøre dette. Vi kunne ikke fått en finere dag å booke isbilen og dele ut is til barna på, sier Gundersen og avslutter.

— Tror ikke helt barna forstår omfanget av dette, men det å se gleden i øyene deres er en fin start på dagen.

De ansatte i Endrestø barnehagen kan ikke få takket Gunvald Gundersen nok, de synes det er et fabelaktig initiativet og gleder seg med barna.

Sjekk bildegalleriet i ruten under: