FRIVILLIGHET: I forbindelse med Frivillighetens år 2022, deler Randaberg kommune ut en pris hver måned til en ildsjel som har blitt nominert av innbyggerne. I løpet av den siste tiden har vi delt ut for september og oktober.

Vinneren for september er: Kristin Andreassen i Petras Garderobe.

Hun vinner på bakgrunn av sitt enorme engasjement, både i Petras Garderobe hvor hun deler ut klær og utstyr gratis til de som trenger det, og for at hun i 2022 har en sentral rolle i innsatsen opp mot og med de ukrainske flyktningene, herunder språkkafeen på Frivillighetens hus.

«Kristin er et ja menneske og er blitt en trygg og god person for mange av våre flerkulturelle familier i Randaberg.»

Alexander Middleton er månedens frivillige for oktober. Her med Per Erik Haga. Foto: Arkivbilde, Simen Ingemundsen

Vinneren for oktober er: Alexander Middleton i Grødem Runners.

Han vinner prisen for arbeidet sitt med å starte opp og drifte Grødem Runners. Det store aktivitetsnivået og den sterke medlemsveksten klubben har sett siden oppstarten trekkes frem. Også det at klubben favner om så mange fra alle lag av den grønne andsbyen.

«Engasjert og pådriver på flere måter, skaper engasjement og spreke Randabergbuer. Klubbtilbudet er relatert til alle mann alle, uansett nivå.»

Øvrige vinnere hittil i år • MARS: Liv Berit Bø – Randaberg menighet • APRIL: Jan Tore Helgesen – Randaberg Speidergruppe • MAI: Christian Wanvik – Randaberg fotball og Grødem Runners • JUNI: Helga Lerang Nes – Randaberg Helselag • JULI: Sissel Magni Nedrehagen – Randaberg musikkorps • AUGUST: Anna Kristin Klæbo Jakobsen – Randaberg Helselag med mer