KREFTFRI: Artikkelen var skrevet på det som omtales som Rockesokk-dagen, en dag man bruker to ulike sokker på beina, for det var verdensdagen for Downs syndrom.

André hadde alt i orden på beina, den ene gul, mens den andre var grå med litt hvitt på. I artikkelen som var todelt dreide den ene delen seg av det han skal gjøre 1. august i Dyreparken i Kristiansand.

– Da sitter jeg på første rad, der også Terje Formoe sitter på årets siste forestilling med Kaptein Sabeltann. Jeg skal også få møte alle dem som er med og spiller, sa han.

André jubler på sykehuset, og det gjorde også både leger og sykepleiere. Foto: Skjermdump

I artikkelen fra 21. mars var det et annet emne.

– Du ser at jeg ikke har hår på hodet, det er fordi jeg har kreft. Det var vondt å miste håret for kort tid siden, men der i stolen er det en caps jeg har fått, og kan bruke, forteller han mens han kikker ned i telefonen.

Han er i gang med cellegift og tar dagbehandling på sykehuset for lymfekreft.

I dag kom det en god beskjed fra sykehuset, som søsteren Linda delte på Facebook.

– André har vist atter en gang at han kan klare alt! I dag fikk vi vite at kreften er BORTE. 8 kurer igjen.

Til Randaberg24 sier søsteren:

– I dag fikk vi svarene på pet-scan, der det viste at alle kreftcellene er borte. Det var en fantastik god opplevelse, også da sykepleiere og leger kom inn med flagg og feiret André med is.

– Han skal ha cellegift, med siste dosering i slutten av juli, legene planlegger behandlingen slik at ingenting står i veien for Kaptein Sabeltann forestilling