Kjell Arve «Hesten» Hestetun spilte og sang for André. Foto: Privat
Foto: Skjermdump fra video

BESØK: Dere husker kanskje André som vi skrev om tidligere denne uka? Den trivelige unge mannen som stilte i en gul og en grå/hvit strømpe på Rockesokk-dagen, verdensdagen for Downs syndrom.

Historien var egentlig delt opp i tre «akter, nemlig verdensdagen, sykdom og Andrés helt, Kaptein Sabeltann.

André er i gang med cellegiftbehandling for lymfekreft. Det har mange lest - og Kjell Arve Hestetun, bosatt på Kvitsøy, la turen hjem til André og familien lørdag formiddag, før han tok seg en «Lun aften» på Garman, hvor han underholder.

«Hesten» er underholder, sanger - og entertainer. Han vet hva han driver med. Inn i stua kom han, gitar under armen - og en fin hatt som falt i smak hos André.

Kapteinens hatt - Kaptein Sabeltanns hatt. 1. august sitter André og søsteren Linda på første rad, sammen med Terje Formoe. Etter forestillingen 1. august, på Andrés 27 års dag, skal de møtes. Ikke bare Formoe og André, men alle skuespillerne.

En forsmak ble det hjemme i stua, en stue hvor også brusen for påsken var på Bordet. Solo og fin stemning var det - og Kjell Arve «Hesten» hadde ikke bare gitaren med for løyde, den ble selvsagt brukt - blant annet til en meget kjekk sang som falt i smak hos André.

Før «Hesten» tok seg videre til Garman ble det også en sang til. André og Kjell Arve «Hesten» storkoste seg sammen.

Og vi ser ikke bort i fra at «Hesten» fikk noen spørsmål om Kaptein Sabeltann underveis, for det André ikke vet om «kongen på havet», det er faktisk ikke verdt å vite.

Det var en kjekk formiddag, som ble avsluttet med denne du ser i vinduet under.