HÅNDBALL: Laget har hatt en bra sesong og ville også avslutte bra på hjemmebane med seier i siste hjemmekamp.

Slik ble det ikke for laget. Havørn hentet inn en solid Randaberg-ledelse og vant til slutt 23–21, etter at Randaberg ledet 12–10 etter første omgang.

Flere bilder - bla til høyre

I første omgang var det Havørn som scoret de to første målene, men Randaberg kom tilbake og hentet seg inn, og gikk også opp i 8–5 og 11–6 ledelse.

Da så det bra ut for hjemmelaget, men det raknet noe mot slutten av omgangen. Havørn scoret fire mål på vel tre minutter, samtidig som Randaberg bommet på sine forsøk.

Det sto altså 12–10 til Randaberg etter første omgang.

Det tok tre minutter av andre før Randaberg scoret, men da hadde Havørn scoret to og 12–12 ble 13–12 til hjemmelaget.

Så kom det en bra periode for Randaberg, som selvsagt burde holdt helt inn. Randaberg kom seg foran med 18–14 ledelse da Cathrine Wikheim Merkesdal scoret mål etter vel 12 minuter.

Men, utvisninger på begge lag, bom på avslutninger for Randaberg og scoringer teller mye. Havørn kriget seg inn i kampen og seks minutter før slutt ble det 21–21.

De siste seks minuttene scoret ikke hjemmelaget et eneste mål, mens Havørn scoret to ganger og vant kampen Randaberg burde ha agjort tidligere.

Da sluttsignalet gikk sto det 23–21 i favør Havørn. Det ble ikke den avslutningen på seriekampene i Randaberghallen som damene ønsket seg.

Toppscorer for Randaberg ble Celin Støle Simonsen med 6 mål, etter mer enn Lillian Tunge.