FOTBALL: Eiger var favoritter og det var også det laget som vant kampen da Randaberg ikke var gode nok.

Eiger avgjorde kampen i løpet av få minutter og viser at se trolig også er et lag som skal kjempe i toppen av tabellen.

Første omgang var målløs lenge, helt til det gjensto ett minutt. Da sørget Eiger for 1–0 ledelse da Hans Marius Aakre Slettebø scoret omgangens eneste mål.

Begge lag hadde ballen, men det var heller ikke allverden av sjanser i første omgang til noen av lagene.

Det var ikke Randabergs kveld, for Eiger vant 4–1. Foto: Per Thime

Randaberg var uheldige med scoringen rett før pause, med tidspunktet. Bedre var heller ikke starten av 2. omgang.

På en kald stadion var det bare spilt i fire minutter av 2. omgang da laget gikk opp i 2–0 ledelse. Alexander Nygård Kjellmann var sist å ballen.

Bare tre minutter senere blir kampen punktert. Ulrik Risholm Sæther, setter ballen bak Magnus Bjørkelund Kaasen og da står det 3–0.

Flere bilder - bla til høyre

Sju minutter senere blir det så Elion Shatri som definitivt punkterer oppgjøret.

4–0 og Randaberg i ferd med å bli feid av banen, resultatmessig.

Randaberg skaper noe og etter 64 minutter blir det scoring. Jonas Kristiansen Skjæveland reduserer, men fortsatt tre scoringer før det er snakk om å ta poeng.

Flere mål ble det ikke, Eiger vinner fortjent 4–1 - og Randaberg står med en sier på sine første kamper.

Rundt 75 tilskuere så kampen som Randaberg-spillerne Mathias Harestad, Mateus van der Veen, Sander Haugstad (Eiger) og Kenneth Grande (Eiger) fikk gult kort i.