VOLLEYBALL: I går ble volleyballdamene seriemestre etter 3–0 seier mot Oslo Volley.

Det ble en hyggelig hjemtur for laget - og trener Espen Sørbø. Laget har en kamp igjen, men er ubeseiret i serien.

– Stolt som bare det for å være trener til denne gjengen og hva vi har fått til, sier han etter kampen er ferdig og man har unnet seg en ekstra kopp kaffe på flyplassen.

Sørbø mener det er flere årsaker til at laget vinner serien også denne sesongen.

– Individuelt er det flere som har tatt store steg, samt at vi har fått til en treningsmentalitet som bører frukter. Det er selvsagt også med å hjelper på, at stjernene på laget går fram som de beste forbilder og at juniorene ser at vi er gode på utvikling i klubben.

I Randaberg Volleyball er det ikke noe som kommer gratis, eller av seg selv. Det er iherdig jobbing på alle plan i klubben for å få dette til, med to elitelag.

– Ja, det ingen tvil om at jobben som gjøres i klubben gjør dette mulig og heldigvis kan vi gi litt tilbake med å vinne. Tusenvis av dugnadstimer går med her, og jeg vet at dette er en inspirasjon for å stå på videre. Målsetting er å få ungdom i aktivitet og skape engasjement. Det tenker jeg at vi har vist - og skal fortsette å vise.

Randaberg har en kamp igjen, om snaut 14 dager.

– Målet ligger der, serien er ikke slutt og vi tenker å gå ubeseiret gjnnom seriespillet. Da skal vi slå Førde i siste kamp før sluttspillets Final Four på hjemmebane.